Κατηγοριες
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

Muscle Roller Ball

5,00€
Η Muscle Roller Ball είναι εκπληκτική για βαθύ μασάζ στη μυϊκή μάζα ιστών και γίνεται όλο πιο δημοφιλής θεραπεία για τους πόνους στα πέλματα ή τα πόδια, την πλάτη, το λαιμό και τον ώμο.Τεχνικά Χαρακτη..
-19%
Μασάζ αυτοκινήτου Life Care by i-Rest SL-D24-1 Μασάζ αυτοκινήτου Life Care by i-Rest SL-D24-1

Μασάζ αυτοκινήτου Life Care by i-Rest SL-D24-1

110,00€

89,00€

Το Μασάζ αυτοκινήτου SL-D24-1 είναι ιδανικό για εκείνους που περνούν πολύ χρόνο σε σταθερή, καθιστή θέση.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΠρακτική χρήσηΓια το αυτοκίνητο, αλλά και το σπίτι ή το γραφείοΧειρισμός..
-15%
Μασάζ πελμάτων και κνήμης Life Care by i-Rest SL-C11B

Μασάζ πελμάτων και κνήμης Life Care by i-Rest SL-C11B

350,00€

299,00€

Το μασάζ πελμάτων και κνήμης Life Care SL-C11B χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να σας προσφέρει ένα εξαιρετικό μασάζ στις περιοχές των κνημών και των πελμάτων.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΈνα εντελώς ..

Μπάλα μασάζ διπλή

15,00€
Η διπλή μπάλα μασάζ είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τη χαλάρωση και την απάλυνση πόνου των μυών σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πλάτη, τη μέση, το στήθος, τους ώμους, κ.α.Τεχνικά Χαρακτηρ..

Μπάλα μασάζ πελμάτων

10,00€
Σχεδιασμένη για τη βελτίωση της κινητικότητας ποδιού και αστραγάλου, με μοναδική υφή που ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Η διάμετρος των 6.8 εκατοστών είναι ιδανική για την απάλυνση πόνου και ..

Μπάλα στοχευμένου μασάζ

13,00€
Η εργονομικά σχηματισμένη επιφάνεια επιδρά σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπου υπάρχουν καταπονημένοι μύες. Το μασάζ δρα βαθιά και βοηθά στη χαλάρωση των μυών, την απάλυνση πόνου και σφιξιμάτων, κα..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)