Κατηγοριες
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:

Lateral Stepper LS-9040

79,00€
Το Lateral Stepper είναι αποτελεσματικό και διασκεδαστικό. Η επαναστατική κίνηση στοχεύει σε πολλαπλούς μύες από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Είναι απαλό με τα γόνατα και τις αρθρώσεις. Διαμορφώνει κα..

Live Up Mini Bike LS-9052

25,00€
Σχεδιασμένο για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των ποδιών σας και τους μύες των βραχιόνων. Για μια αποτελεσματική προπόνηση, θα πρέπει να αμφισβητείτε τον εαυτό σας κάθε φορά. Αυτό το mini ποδήλατο ..

LivePro Step Aerobic

78,00€
Ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός εξοπλισμός, για έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων. Το Aerobic Step δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής! Το συγκεκριμένο, επαγγελματικών προδιαγραφών S..

Mini Stepper LS-9040B

69,00€
Το Mini Stepper LiveUp είναι ένας βασικός εξοπλισμός άσκησης στο σπίτι για την ενίσχυση των μηρών, των απαγωγών και των επαγωγών καθώς και των γλουτών. Βοηθάει επίσης στην απώλεια βάρους και στην ανάπ..

Pegasus® Mini Stepper/Swing Stepper S-032

71,00€
Γυμνάστε και τονώστε τους γλουτιαίους και τους μηριαίους μύες με το Pegasus® Mini Stepper/Swing Stepper S-032.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικόΒαρέως τύπου ανθεκτικός χάλυβαςΣύστημα κίνησηςΥδραυλικόΎψος βήμ..

Reebok STEP Easy Tone

99,00€
Το Step EasyTone είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τονώσετε όλο το σώμα σας. Παρέχοντας την επίδραση μια φυσικής αστάθειας, αναγκάζει διαφορετικούς μύες στο σώμα σας να συνεργαστούν για να διατη..

Step Aerobic LS-3168B

32,00€
Ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός εξοπλισμός, για έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων. Το Aerobic Step δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής! Το συγκεκριμένο ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα.Τεχνικ..

Step Aerobic LS-3168Α

24,00€
Ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός εξοπλισμός, για έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων. Το Aerobic Step δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής! Το συγκεκριμένο ρυθμίζεται σε 2 επίπεδα.Τεχνικ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)