Η εταιρεία

H Evolution Body ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2010 από τους Παύλο και Δημήτρη Μηλιάδη με την φιλοδοξία να δώσει μια νέα δυναμική στο χώρο του αθλητισμού και του fitness training, εμπνέοντας και ενθαρρύνοντας όλους τους λάτρεις των σπορ και γενικότερα της γυμναστικής, να φτάσουν ένα ανώτερο στάδιο ''εξέλιξης''.

Η Evolution Body παράγει υψηλών προδιαγραφών διατροφικά συμπληρώματα  που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες και ταυτόχρονα προσφέρει μια ευρεία επιλογή σε όργανα και βοηθήματα γυμναστικής, ώστε να βρίσκετε εύκολα και άμεσα αυτά που ταιριάζουν  καλύτερα στον προπονητικό σας σχεδιασμό,  είτε γυμνάζεστε στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο.

Το όραμα και η αγάπη μας για τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής, μας οδήγησε σε νέες δημιουργικές αναζητήσεις που προσέγγισαν τον τομέα της αθλητικής ένδυσης. Η Evolution Body  ξεκινάει να παρουσιάζει τις πρώτες συλλογές αθλητικών ρούχων που φέρουν την υπογραφή της, επιλέγοντας αποκλειστικά υφάσματα υψηλής ποιότητας, και σύντομα θεμελιώνει έναν ιδιαίτερο στυλιστικό και λειτουργικό σχεδιασμό αλλά και τα αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια που καθορίζουν τον χαρακτήρα της εταιρείας έως σήμερα.

Ορόσημο για την πορεία και την εξέλιξη της Evolution Body αποτελεί η συνεργασία με τον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας Νικόλα Αθανασίου που συμμερίζεται τις ιδέες και τα όνειρα μας. Η ομάδα απογειώνεται δημιουργικά χάρη στην πολύτιμη εμπειρία και στην μοναδική καλλιτεχνική έμπνευση που διακρίνει τον Νικόλα Αθανασίου, όπως αποδεικνύεται από την πολυετή, επιτυχημένη παρουσία και προσφορά του στο χώρο της μόδας, σε διεθνές επίπεδο.

EVOLUTION BODY ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ Ε.Ε.
Α.Φ.Μ.: 800907160
ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΠΗΠΩΝ
ΕΔΡΑ: 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 1, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΕΜΗ: 144650205000