Stepper - Mini Stepper

Stepper - Mini Stepper
Ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός εξοπλισμός, για έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων. Το Aerobic Step δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής! Το συγκεκριμένο, επαγγελματικών προδιαγραφών Step, ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικόΥψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο Μήκος98 cmΠλά..
69.00€
Ex Tax:55.65€
Reebok Step Reebok Step
Out Of Stock
Λίγα προϊόντα έχουν αλλάξει τον κόσμο της φυσικής κατάστασης όσο το επαγγελματικό Step της Reebok! Ιδανικό για το γυμναστήριο, απόλυτα ευέλικτο, συνδυάζεται με πληθώρα άλλων αξεσουάρ γυμναστικής και δίνει πρόσβαση σε ένα τεράστιο αριθμό ασκήσεων.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάReebok Step® Το αυθεντικό Step,..
129.00€
Ex Tax:104.03€
Το Step EasyTone είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τονώσετε όλο το σώμα σας. Παρέχοντας την επίδραση μια φυσικής αστάθειας, αναγκάζει διαφορετικούς μύες στο σώμα σας να συνεργαστούν για να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΣκεπτικό λειτουργίαςΒάσεις αέρα δημιουργούν φυσική α..
99.00€
Ex Tax:79.84€
Step Aerobic LS-3168B
Out Of Stock
Ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός εξοπλισμός, για έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων. Το Aerobic Step δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής! Το συγκεκριμένο ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικόΠροπυλένιοΕπιφάνεια ΑντιολισθητικήΜήκος78cmΠλάτος30cmΎψος (ρυθμιζόμενο σε 3 επί..
29.00€
Ex Tax:23.39€
Step Aerobic LS-3168Α
New Out Of Stock
Ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός εξοπλισμός, για έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων. Το Aerobic Step δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής! Το συγκεκριμένο ρυθμίζεται σε 2 επίπεδα.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικόΠροπυλένιοΕπιφάνεια ΑντιολισθητικήΜήκος68cmΠλάτος28cmΎψος (ρυθμιζόμενο σε 2 επί..
20.00€
Ex Tax:16.13€
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)