Stepper - Mini Stepper

Stepper - Mini Stepper
Σχεδιασμένο για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των ποδιών σας και τους μύες των βραχιόνων. Για μια αποτελεσματική προπόνηση, θα πρέπει να αμφισβητείτε τον εαυτό σας κάθε φορά. Αυτό το mini ποδήλατο έχει βίδα ένταση που προσαρμόζει εύκολα την αντίσταση της άσκησής σας.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΑντίστασ..
35.00€
Ex Tax:28.23€
Το Mini Stepper είναι αποτελεσματικό και διασκεδαστικό. Η κίνηση στοχεύει σε πολλαπλούς μύες από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Είναι απαλό με τα γόνατα και τις αρθρώσεις. Διαμορφώνει και τονώνει τους γλουτιαίους και τους μηριαίους μύες. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υλικό πλαισίου Χάλυβας Ηλεκ..
99.00€
Ex Tax:79.84€
Το Step EasyTone είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να τονώσετε όλο το σώμα σας. Παρέχοντας την επίδραση μια φυσικής αστάθειας, αναγκάζει διαφορετικούς μύες στο σώμα σας να συνεργαστούν για να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΣκεπτικό λειτουργίαςΒάσεις αέρα δημιουργούν φυσική α..
99.00€
Ex Tax:79.84€
Step Aerobic LS-3168B
Out Of Stock
Ευέλικτος και εξαιρετικά αποτελεσματικός εξοπλισμός, για έναν τεράστιο αριθμό ασκήσεων. Το Aerobic Step δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο γυμναστικής! Το συγκεκριμένο ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικόΠροπυλένιοΕπιφάνεια ΑντιολισθητικήΜήκος78cmΠλάτος30cmΎψος (ρυθμιζόμενο σε 3 επί..
35.00€
Ex Tax:28.23€
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)